Tulisijan muuraus

Ota yhteyttä ›

Tulisijan muuraus ja korjaus Kotkasta lähikuntiin

Suunnittelemme ja valmistamme takan yksilöllisillä toiveillasi.

Onko haaveissasi uniikki design-tulisija tai vaikkapa takka-leivinuuni, jota ei muista kodeista löydy? Me Takkatohtorilla suunnittelemme ja valmistamme sinulle sellaisen!

Kanssamme voit vaikuttaa takan pintamateriaaleihin, väreihin, tyyliin ja muihin ominaisuuksiin, joilla saamme tehtyä takasta kotisi sisustukseen täydellisesti istuvan lämmönlähteen. Takka voi tulla tilanjakajaksi tai seinustalle, näyttäväksi kodin keskipisteeksi tai hieman huomaamattomammaksi, meiltä onnistuvat kaikenlaiset toteutukset. Samoin voimme rakentaa hormiston istumaan takan tyyliin.

Ota yhteyttä ›

Turvallinen, pitkäikäinen ja tehokkaasti lämmittävä

Käytämme vain laadukkaita, kestäviä materiaaleja varmistaaksemme tulisijan pitkän käyttöiän ja tehokkaan lämmöntuoton. Takkatohtorin ammattitaidolla tehdään totta kai myös erittäin turvalliset tulisijat sekä korjataan niiden vauriot. Korjausten kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, sillä vaurioitunut tulisija ja hormi ovat aina palo- ja turvallisuusriski. Lue lisää hormin ja piipun huoltotöistä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi tulisijan suhteen. Kaikissa palveluissa liikumme alueella Kotka, Pyhtää, Loviisa ja Hamina, aina ulkosaaristoon saakka.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä, kun haluat makusi mukaisilla ratkaisuilla muuratun takan tai vanha tulisija tarvitsee korjausta. Teemme myös piippuhormistojen kunnostuksia.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita