Hormin ja piipun huolto

Ota yhteyttä ›

Hormin ja piipun huoltotyöt Kotkasta lähikuntiin

Säännöllinen huolto varmistaa tulisijan turvallisen käytön.

Kunnossa oleva piippuhormisto poistaa savukaasut, ehkäisee paloja ja lämmittää tehokkaasti. Kun hormi vetää asianmukaisesti ja on puhdistettu, se ei aiheuta turvallisuusriskiä. 

Mistä sitten tietää, että hormin ja piipun huoltotyöt ovat ajankohtaisia? Tässä muutamia merkkejä, jotka huomatessasi kannattaa soittaa Takkatohtori kotikäynnille.

  • Hormista tulee paljon savua tai näet nokipalon jälkiä, jotka näkyvät myös savupiipun ympärillä. 
  • Tulisija ei lämmitä tarpeeksi, ja piipussa voi näkyä nokikerrostumia. 
  • Sisätiloissa on savun hajua – jos savukaasut eivät pääse poistumaan talosta kunnolla, on terveysriski aina todellinen. 
  • Hormin pinnalla tai piipussa on halkeamia

Ole meihin yhteydessä, niin tulemme tarkastamaan hormin ja piipun. Kuvaamme hormin, teemme massaukset ja katsomme myös, että piippu on suojattu asianmukaisesti. Samalla voimme hoitaa lumenpudotukset katolta. 

Hormihuollon lisäksi meiltä onnistuvat totta kai tulisijojen korjaukset siinä missä uuden tulisijan muurauskin. Palvelemme alueella Kotka, Pyhtää, Loviisa ja Hamina, aina ulkosaaristoon saakka.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä, kun haluat makusi mukaisilla ratkaisuilla muuratun takan tai vanha tulisija tarvitsee korjausta. Teemme myös piippuhormistojen kunnostuksia.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita